ady88 (ady88) wrote,
ady88
ady88

Fotoalergare 2

De ce am pus mașina asta pe pe poza principală?
Păi dacă nu era ea nu mă apucam să pozez în timp ce alergam sau mergeam spre parc. Alergarea nu este doar un mod de a ține în limite corpul, dar este și un mod de a scăpa de frustrări, de emoții negative și azi am avut parte de niște emoții negative generate de niște domni din elite, domnii care beneficiind pe din plin de pile din diverse zone oculte, dădeau ei sfaturi sărăntocilor care nu au aceste pile. Băi băieților da voi nu vreți să vă ocupați de viața voastră de lux, de amante.... și să nu vă dați experții săracilor.
[Spoiler (click to open)]
Dar să nu mai vorbim de chestii negative, mergând în tramvaiul 1 spre parcul Herăstrău, din geam am văzut vederea laterală o mașină ciudată, toate mașinile de azi sunt la fel, iar aia era diferită. M-am uitat spre ea, și era o mega raritate pentru România, era un Mitsubishi Lancer Evolution VI. Nu aveam cum să trec așa pe lângă ea, fără să o văd mai aproape. Am ieșit la următoarea stație și am luat-o înapoi spre bijuterie.


01. Lângă Metropolis Center am întâlnit un fel de vanghelion pentru porumbei.
02. Lângă vila păstrată și restaurată  de proprietarii Metropolis Center(respect lor pentru asta), sunt două imobile în stil modernist care arată bine și nu intră în un conflict cu arhitectura clasică a vilei de lângă.


03. Două blocuri construite în anii 50-60  în stil stalinist, care avea la bază multe elemente clasice de arhitectură.


04. Un alt bloc de gen în stil stalinist, cred că este doar un ciot, și în proiectul inițial se planifica lungirea lui spre vest....


05. Iar asta este bijuteria pentru care m-am întors, Mitsubishi Lancer Evolution VI.


06. Mașina arată în un mare fel(este din 1999-2001), m-am simțit așa cum mă simțeam când în copilărie mă jucam în GTA San Andreas, când descopeream mașini rare în locuri ascunse.


07. Am alergat în parc, și lângă Funky Lounge, am văzut un copil cu familia sa care părea foarte entuziasmat de ceva, mi-am întors capul să văd ce, și acolo am văzut pisica aia neagră de care am mai scris, probabil că este a Funky Lounge.


08.Am încercat să o chem să pun mâna pe ea, dar ea m-a analizat și s-a ascuns după pilon...probabil cu gândul ”iarăși papagalul ăsta a venit fără mâncare la mine, marș mă!”.


09. Iar lângă The Embassy Park, pe aleea de intrare doi căcați s-au parcat în stilul ”mă doare-n cot de voi măi săracilor, levitați fut*-vă în gât de rupți în cur, care deranjați boierii”.


10. Plăcuța măic artisutului, deci da, nu apelați, sunt b*angii, micționează pe pietoni.


11. După ce mi-am făcut virajele prin parc, am traseul tot pe acea alee, după acei doi bufoni s-au mai parcat alți doi(unul pe X4). Coitză nici măcar oglinzile nu și le-au pliat, pe sistem ”levitați fu....mă-tii”. Nu există excavatoare pentru aceste mașini, și păcat.


12. Iar spre sfârșitul traseului meu, am zărit un cuplu tânăr..aveau în jur de 20 de ani, care tot doreau să traverseze bd.Aviatorilor. Acolo există o reminiscență a vechiului bulevard, pavat cu piatră cubică, acolo era o trecre spre strada Armindenului (ce kkt e asta?). Dar Oprescu în nemijlocita lui inteligență de bogătan interesat doar de problemele bogătașilor, a asfaltat bulevardul, și acum el a devenit o pistă pentru scelerați, se vede și în video...primarului sect 1 s-au plâns ambasadorii de zgomot....trebuiau să ceară păstrarea pietrei cubice la timpul lor.


13. Iar în stația RATB am văzut un bătrân la vreo 70 de ani, cerșetor, care sper că emita boala Parkinson.


14. Zic sper că emita PArkinson, căci această boală este gravă, progresivă și pentru ea nu există leac...la început îți tremură mâinile, ...în timp devii legumă, și după mori.15. Din tramvai am văzut o lucrare semnalizată în stil dorelic.16. Nu aveam cum să o las așa, deci am coborât din tramvai și m-am băgat să documntez prostia muncitorilor, care au pus setul MARE de indicatoare împreună cu o luminiță(care nu funcționa :))) păi și telecomanda muncitorului de acasă are nevoie de baterii, nu?) din partea opusă sensului din care veneau mașinile.


17.


18. Adică din partea pasajului unde ar fi trebuit puse acele 3 indicatoare și beculețul, au pus spre TROTUAR :)))) un indicator, iar spre Banu Manta de unde nu venea nimeni, căci este contrasens, erau indicatoarele ălea multe cu beculețul protocaliu(nefuncțional)


19. Nu trebuie să fii șofer practicant ca să-ți dăi seama cum să pui niște indicatoare.... dar se poate cu spiritul de Dorel să dai în bară și aici.

În rest totul este băț, avantajații sorții(bogații) se jeluie  că nu au primit mai mult decât au(deși au de ajuns) , iar fraerii transpiră în locuințe fără AC, căci nu e bine să arzi etape, adică dacă ești rupt în c*r , trebuie să treci treptat la muncitor necalificat și după la sclav pe plantație, în timp ce unii o ard pe grandoman, fetițe, vacanțe, viață bună, etc.

Sclavii să tacă și să îndure, iar băieții să se distreze, căci așa este în tenis.


Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments