ady88 (ady88) wrote,
ady88
ady88

Iarăși bolarzii...nu au fost.

Din păcate atacurile teroriste au devenit o rutină în Europa, ultimul a avut loc în Londra, și acolo vedem aceeași problemă care era în New York...

[Spoiler (click to open)]Deci care e problema comună cu cazul din NY și ăla de lângă Parlamentul UK?
Lipsa bolarzilor, în mod normal după ce ai văzut tu primar de Londra de NY atentatele de la Nisa sau de la Dusseldorf, băi, iei măsuri și anume bagi bolarzi în trotuarul vieții. Dacă o arzi economu Cezărescu, bagă bolarzi doar în zonele turistice, unde se știe este multă lume, adică este un punct de interes pentru dobitocii ăia.
Iar noi ce vedem în ultimul caz?

01. Asta

Adică 0 bolarzi, 0 protecție pentru turiști și cetățenii UK, căci de pe London Bridge turiștii vin să facă poze pe fonul Tower Bridge, care se află mai spre dreapta.

02. Locul de aterizare a dubei.

Eu văzând poza principală, din ziare la început am făcut concluzia că dobitocul a mers pe trotuarul vestic al podului, dar nu, ei au mers pe trotuarul estic al podului, deoarece acolo sunt turiștii care se pozezea pe fonul Tower Bridge, iar la sfârșit s-au oprit pe trotuarul opus, că acolo era intrarea în piața aia unde au mai tăiat oameni.

Mie mi-e simpatic primarul Londrei, dar dacă și după acest atentat el nu izolează  trotuarele din zonele turistice cu bolarzi, el este prost, nu poți fi atât de naiv totuși să lași așa la voia întâmplării aceste zone.
Am avut noroc de data asta că ăștia nu au fost prea mintoși, și au furat doar o dubă, că puteau să fure un TIR, și cu ăla era mai grav, în cazul de la Nisa cu TIR-ul au murit 87 oameni! și au fot răniți 434!
Deci să lași trotuarele neprotejate este o CRIMĂ.

PS Iar de musulmani, azi am văzut în parc câteva familii cu soțiile cu capul acoperit, i-am văzut pe unii masculi mai ghiorlani așa la fizionomie, că se uitau intens la acele familii.... Tâmpiți, nu toți musulmanii sunt teroriști...asta este la fel cum ai spune că toți românii sunt ciobani sau toți rușii bețivi, sau toți americanii ipocriți. Știu musulmani, oameni de treabă, cu afaceri, copii, educați.... iar ăia care fac așa mizerii nu-s musulmani, ăia-s uscături, iar uscături au toate popoarele.
Tags: london, terorism
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments