ady88 (ady88) wrote,
ady88
ady88

Fotoalergare 3

Eu alerg des, este deja un mod de viață, nici nu observ cum parcurg acei 15km, dar postări pe nume fotoalergare fac doar când reușesc să pozez ceva neobișnuit în oraș, în timpul alergării sau pe drum spre.

Sus avem un VW Beetle cam din anii 70, după stopuri pot să spun.

[Spoiler (click to open)]01. Din folclorul vasluian, a răsărit un VW Polo cu plăcuțe branduite, BMW mânca-ți-aș......


Iar în parc, nu se mai poate alerga, eu alerg tot anul, deobicei văd alergând bărbați, dar vara se începe ...
02. ...asta

La început era o blondă mișto, până ce a rămas în urmă, după m-a ajuns din spate tipa asta, merge un pic în fața mea(că eu alerg deobicei în un ritm constant), obosea, se oprea, și iarăși mă întrecea :))
Avea telefonul băgat în partea neagră a textilei de pe ea, și mirosea a parfum mișto.....nu se poate cu ele să alergi, nu poți să te concentrezi la chestii serioase  :))) Și au mai fost și altele bune.

La sfârșitul alergării mele trebuie să traveresez Aviatorilor ca să ajung în stația RATB, nu folosesc metroul din convingere, că aștia-s niște hoți care doresc ei să facă metrou pe sub câmpurile patriei spre Aeroport, nu le dău banii mei, doar dacă nu am de ales. Acolo semaforul este progrmat de automobiliști, deși puteau să dea drumul pietonilor ....pietonii sunt ținuți pe roșu un secol. Uneori traversez pe roșu(autodenunț:)), uneori mă așez pe una dintre acele 3 ciuperci de ventilație care vin din metrou, și aștept verdele, așa am făcut și azi și am surprins această poză:
03.

Pe prim plan vedem două fete, una în rochie, alta în pantaloni cu TALIE ÎNALTĂ ....câhhh.
Tipa în pantaloni deși era cam plinuță, avea o față interesantă, iar fața tipei în rochie nu am văzut-o.
Care m-a impresionat mai mult?
Firesc tipa în rochie, căci pantalonii mai mult se asociază cu partea masculină, dar și erau cu talie înaltă și accentuau KG în +, iar rochia este ceva strict feminin.
Lăsați emanciparea fetelor pe iarnă, și vara umblați în rochii. Este și mai comod, și mai feminin.

04. Din stația tramvaiului 1  am observat că PMB a trasat linii continue pe Ștefan cel Mare pentru benzile RATB.


05. Deci din 3 benzi, au rămas 2 pentru mașini.


06. Și nu-i așa, totul s-a blocat, căci s-a răpit o bandă! NU, nu s-a blocat nimic.


07. Ba chiar pe banda nefuncțională putea mergea un ciclist.


08.


09. Trebuie să menționez că pe Ștefan cel Mare și pe alte străzi unde există pe centru linie de tramvai, NU TREBUIE să se facă lângă trotuar benzi pentru autobuze separate, ele trebuie trecute pe liniile de tramvai, adică 335 și 330 trebuie să circule pe centru între tramvaie.


10. Căci adeseori la virajele la stânga, ai nevoie de banda a 3-a, dacă nu o ai, iese ca în imagine, ăia care doresc să facă stânga se bagă pe linia de tramvai și blochează linia.


11. Deci linia rămâne blocată când semaforul arată verde, iar după ce ăia cu stânga se cară de pe linie, deja este roșu și vatmanii forțează roșul, deci avem nevoie de semafoare separate spre stânga, pentru ca linia să să nu se blocheze.


12. În călătoria cu tramvaiul 1 pe pasajul Basarab uneori este ceva magic, căci în tramvai practic te urci deasupra tuturor, și aproape că zbori cu tramvaiul. Azi am observat pe cer un nor, în timp ce auzeam pe radio Coldplay melodia lor Up&Up, și acel nor ai spune că era un personaj din copilăria mea, un dragon pe nume Falkor, un hibrid între o reptilă și un câine cu ochi omenești din filmul The never ending story.


13. Falkor din copilăria mea.14. Și spre sfârșit  un boom imobiliar în acțiune. BOOOOMMM!


Tags: bucuresti
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments